OFFERTE

Bent u benieuwd naar onze tarieven voor spuitwerk? Neemt u dan contact op met ons. Wij maken voor u een compleet bestek waarin uw eisen en wensen worden opgenomen of wij komen bij u langs en nemen het project op zodat, we een goed systeem kunnen adviseren.

Omdat wij gecompliceerde objecten spuiten en beletteren vragen wij onze relaties om foto’s te sturen van de te lakken objecten en de eventuele belettering. Wij kijken dan naar het object en geven u een gedetailleerde offerte op basis van een laksysteem welke bij acceptatie ook wordt vastgelegd inclusief gespoten stalen om kleuren vast te leggen.

Heeft u technische tekeningen en maten van bijvoorbeeld reclame en bedrijfsuitingen nemen we die ook mee in het voorstel. Voor nieuw – en renovatie werk bent u bij ons aan het juiste adres. Voor iedere opdracht, wordt er gekeken naar een optimaal systeem. Wat verwacht u, waar wordt er met de machines gewerkt, En wat is de kwaliteit die u verwacht. Alles, tot en met de belettering, wordt door ons verzorgd.


contact